Goddag!

Här har ni ett inlägg för idag också, jag vill börja med att säga YIPPI! Vi vann nämligen våran ENC match igår mot Belgien. Jag hade inte räknat med något annat men det var skönt att nu med riktigt facit i hand kunna säga tack för en god match, vi vann och det var lätt! (uppkäftigt värre va) HÖH! Ja jag får nog ta och hylla mina medspelare eftersom jag inte gjorde speciellt mycket, jag var den där femte som fyllde ut lineupen igår.. varken BU eller BÄ gjorde jag.. men man kan inte vara på topp jämt, allra helst inte när man spelar med fyra av sveriges och världens bästa tjejer! Det var iaf riktigt kul och jag är svinstolt över att få vara med och representera sveriges kvinnliga elit när det kommer till Counter-Strike. SVINFINT!

Ikväll har vi även match med klanen och vårat motstånd är bytches från Tjeckien(?) och vi ska väl inte ha några problem att kamma hem 3 poäng denna match också om allt går som det ska!


Annars händer inte allt för mycket idag, Emilias tid på BVC vart inställd då läkarn som skulle göra BOEL testet på henne var sjuk, det var lite tråkigt! Hon får krya på sig och höra av sig om en ny tid helt enkelt.


Nu ska jag plocka lite här hemma innan lillan vaknar från sin middagssömn :)

Take care xD

Tisdag

Goddagens!

Jag kan ju inleda med att skriva att jag egentligen inte bör sitta här just nu, jag skulle behöva slita tag i dammsugarn och golvmoppen och göra lite nytta! Dock så har jag gjort allt annat i form av disk och tvätt, jag har även dammat hela lägenheten så jag känner mig berättigad en paus. Emilia ligger och sover för tredje gången idag, lillskruttas! Det har varit fint väder idag så jag har även hunnit sitta nere på mammas balkong och lapat sol ända tills molnen åt upp den. Stoffe har varit hemma från jobbet idag eller ja hemma och hemma kan man väl inte påstå, han har väl mest varit ute o rännt hela dagen ändå och just nu är han på däckcenter för att skifta till sommardäck på passaten.. När Emilia vaknat ska jag försöka ta tag i att baka litegranna, det skulle vara ganska gott att ha nått smarrigt hembakt att smaska på ikväll framför datorn när jag tillsammans med fyra av världens bästa Counter-strike spelande tjejer ska kamma hem poäng i landslagskampen ENC (European Nations Championship) Ikväll är vårat motstånd fem tjejer från Belgien och jag känner mig ganska trygg och vill påstå att jag nog har tagit ut segern i förskott, ja jag vet man ska aldrig underskatta någon eller något men med facit i hand på vilka spelare dom har mot vilka spelare vi har så känner det som en klar vinst å våra vägnar =) om det mot förmodan skulle visa sig efter matcherna ikväll att jag haft fel, så .. ja.. den smällen får vi ta då isåna fall!


HEJJA SVERIGE HEJJA OSS! HEJJAHEJJAHEJJA!!!!!!!!!!!!!


Tvättmaskin kallar, den e h0ngrig ;D Ses!

Sun is shining..

.. the weather is sweet!


tjuliluuuhu i stugan

Här sitter jag inomhus och knappar på min lilla rosa och kollar på Ellen på tv medans lilla prinsessan min ligger och trynar i vagnen på balkongen. Jag önskar att jag hade en vagn i min storlek så jag kunde göra henne sällskap där och sova ett par timmar, det vore något det! Sitter och väntar på att klockan ska bli mer så Stoffe kan komma hem från jobbet så vi kan åka och storhandla.. jag är så grymt sugen på att laga någon god mat och har varit sugen på att baka i flera dagar nu så det ska jag också göra om det hinns med innan vi ska pracca ikväll, förhoppningsvis hinns det men förmodligen inte! Nu får ni inte tro att jag är någon superkock jag har bara fått för mig att jag ska försöka iaf då jag aldrig varit speciellt förtjust i varken matlagning eller att baka överhuvudtaget, men alla förändras och detta är en god förändring anser jag. Det tror jag Stoffe tycker också så han slipper åka till snabbmatsställen hela tiden. Jag tror att det beror mycket på att jag "inte blir vad jag äter" Jag är nämligen en sådan som kan smälla i mig både det ena och det tredje utan att det märks överhuvudtaget på min kropp. Däremot så vill jag nog helst inte se hur insidan ser ut för då skulle jag nog få en chock! Hemska tanke.. Emilia är snart så stor så hon kan och förhoppningsvis vill hjälpa mamma att baka och laga mat och då vore det ju inte fy skam om mamma faktiskt visste vad hon höll på med, eller vad säger ni? Sen vill jag ge min dotter nyttig och väl lagad mat när hon väl börjar äta vår mat.. För tillfället äter hon burkmat som jag för övrigt absolut inte har något som helst emot, jag anser att det absolut inte är någe fel på den och eftersom jag själv knappt äter min egen mat så vill jag helst inte ge min älskade dotter den heller, nepp inte förrän jag vet vad jag håller på med! Det blir ett projekt det också.. Jag vill vara den där mamman som alla Emilias kompisar pratar om, super mamman. Det är ett mål och jag kommer inte misslyckas, jag vägrar misslyckas! Huvudsaken är ju egentligen att Emilia tycker att jag är världens bästa mamma och jag ska inte ge henne en enda anledning till att tycka någe annat, det är ett löfte!


Ne gud vad hungrig jag blev nu, g2g! CYA xD

Söndag

God kväll världen!


EMILIAS FRAMTÄNDER PÅ OVANSIDAN HAR PRECIS BÖRJAT SPRICKA FRAM WOHOW


Har precis avslutat en kvälls praccande med tjejerna och kan väl inte påstå att jag har hurrat av lycka under denna kväll, inte ett enda glädjetjut från min trut det ska gudarna veta! Men men alla har vi vällan en dålig dag ibland och ja, jag kanske råkar ha några fler än alla andra men so what? Vem bryr sig om hundra år? ^^ Sitter i alla fall fortfarande i vent med tjejerna grus som e beroende av två olika facebook spel, det är alltså Ninni som har (under VARNING från min sida) fastnat för Staries och Ejlutt som fastnat för bejeweld blitz (stavning) Som dom spelnördar dom faktiskt är så har dom mage att skylla på mig för förstnämndas beroende och jag vill starkt understryka här att jag VARNADE och VARNADE tvåhundra gånger för spelet Staries som jag för övrigt också finner ganska stort intresse av :P Men men som det stryktåliga bollplank jag är så e det med rak rygg och näsan i vädret som jag bara säger "OK" Muhawha.


Igår bar det iaf av till Stockholm för grillat och lite dricka, eller ja jag stod nog mest för att äta upp den underbart goa grillade kycklingen och Ninni stod som vanligt för drickandet av ALL dricka :P Hon försökte förgäves som alla andra gånger supa mig under bordet men som den torris jag är så gav jag upp efter två vinglas och två smuttar på Tequila Rose´n =) Jag fick höra både en och fem gånger att jag är KASS och jag får väl ta av mig hatten och buga för the master of the masters of drinking Ninnz :D Hon är då fan den ROLIGASTE person på fyllan ni kan tänka er, så länge hon är pigg haha.. det är all or nothing när det gäller alkohol för Ninnis del och igår var det verkligen ALL! Ända tills ögonen gick i kors för na och vi konstaterade att det var dags att nanna kudden! Tack gud för sömn :) Vill tacka Yonge för gästfriheten samt Ninni för underhållningen! NI är guld värda <3 Tack för ännu en lyckad kväll.

Nu ska jag ta och kura ner mig i soffan bredvid min andrehälft och se om tv´n bjuder på någon underhållning.. jag hoppas dock att det inte är något som lockar så jag kan krypa ner i sängen i tid för en gångs skull, det skulle vara ganska skönt.. Vi får se!


Tickotack för helgen och btw vi e snart friska som nötkärnor här hemma! WOHO :D

God Morgon

Här sitter jag i soffan förkyld och jävlig, kollar på vakna med the voice och förbannar allt vad förkylning innebär! Snoret flödar, halsen e tjock och jag hostar och nyser om vartannat, känner även att kroppen i övrigt inte riktigt är med mig just nu.. det suger ju! Men jag överlever, det gör jag alltid. Ännu mer tråkigt är det ju dock att min älskade solstråle också är förkyld lilla tufflan. Men det märks inte sådär jätte mycket på henne då hon är i princip lika mysig och glad som alltid, det ända som avslöjar henne är den rinnande näsan och hostandet som kommer mer sällan nu. Just nu ligger hon och sover sött min skatt och jag tog tillfället i akt att knåpa ihop ett litet inlägg här.


Jag saknar några människor i mitt liv just nu, vissa är på andra sidan jorden andra är en bilresa härifrån! Jag vill nämna några människor som är väldigt speciella i mitt liv även om vi inte ses allt för ofta och jag kan ju börja med min älskade big´sis aka TEBBE Vi har inte setts på långt över ett år och det känns verkligen! Vi har inte träffats mycket sen hon packade och flyttade till GBG vilket i sig är väldigt tråkigt då det verkligen inte är så jävla långt dit, det må vara nästan längst ner i landet men fortfarande inte speciellt långt, inte med tanke på var hon är idag och har varit i snart ett år! När hon kommer hem ska jag garanterat ta vara på alla chanser jag kan tänkas få att träffa henne.. Du är bäst och jag älskar dig no matter what! <3

Ninni
min älskade lilla andrahälft, mitt andra jag.. ja jag vågar nästan påstå att hon är en snarlik spegelbild av mig själv på många sätt och vis. Det kan tänkas vara skitbra och även i vissa stunder helt åt helvete ;) Haha! Jag har två saker att säga om vår vänskap : Lika barn leka bäst & Katt & råtta! Älskar e en underdrift min kära du! <3

Elin
min bruur, lätt en av dom härligaste personer jag någonsin träffat på.. lätt den bästa arbetskamraten man kan tänkas ha och lätt en person som jag alltid kommer att hålla hårt i även om vi ses alldeles för lite nuförtiden! Du är kung och jag älskar dig min vän! <3

Camilla
en väldigt speciell prick som är helt och hållet en människa och vän som jag aldrig någonsin skulle kunna ersätta med någon annan, en vän som alltid lyssnar och försöker hjälpa en på bästa sätt även om vi inte alltid har samma uppfattning om saker och ting så spelar det ingen roll, vi har haft våra duster tidigare i livet och jag skulle inte för något i världen göra/säga något för att förstöra den vänskap vi har idag! Även vi träffas alldeles för sällan och det är också tråkigt :( Men det är alltid lika trevligt när vi väl ses, jag älskar dig och längtar efter att få träffa ert lilla mirakel <3


Det finns många vänner, men inte många som ni och jag är så lyckligt lottad att jag får stoltsera med att kalla er mina bästa av dom bästa! Jag älskar er obeskrivligt mycket och även om jag är sämst på att höra av mig så får ni aldrig tro något annat!


Nu ska jag gosa sönder den lilla människa som jag älskar högre än något annat, min skatt mitt liv mitt allt som precis vaknat, hon sitter här på golvet med rosenröda kinder och isblå ögon.. ja om inte Emilia är kärlek vad är då kärlek?

Trött, tröttar har ni Sanne!

Ja min hjärna går på högvarv konstant nu förtiden! Är det inte det ena så är det de andra eller tredje osvosv.. Det är jobb, fritid, förhållande, barn, djur, hem.. även kallat livet. Känner att jag skulle vilja krypa ihop i soffan och bara sova i ett år eller så för att sedan vakna upp till en perfekt vardag och ett perfekt liv utan brister och fel och utan alla dessa tankar och funderingar. Känslorna mina är som en bergochdalbana just nu dom dagarna solen behagar att titta fram e väl lite bättre än alla andra men fortfarande inte helt bra! Jag skulle nog våga säga att jag är smått deprimerad just nu och vet inte riktigt vad som händer och inte händer. Hoppas det vänder snart så man kan få börja slappna av lite i både kropp och själ.. Men det blir ingen ro än på ett tag iaf då jag om tre veckor ska börja jobba! Det känns sisådär jag ska väl inte påstå att jag ser jätte mycket fram emot det, missförstå mig inte jag är super glad att jag fått jobb och det är väl behövligt men jag känner mig inte redo att lämna livet som mammaledig och ta mig an heltidsarbete och hela den circusen det blir av det. Det är många som vill ha den tjänst jag har lyckats få och jag är inte alls missnöjd eller otacksam, jag är väldigt tacksam men jag vet inte.. Usch jag får en klump i magen såfort jag tänker på att jag kommer att vara borta från min skatt.


Nu vakna min ögonsten så nu ska jag passa på och vara med henne så mycket jag bara kan känns som hela livet går under när jag tänker på att behöva vara borta för henne och jag gillar det INTE!


Tack alla mina vänner! Ni är bästaste <3

Godkväll!

Nej ni ser inte i syne! Jag skriver ännu ett inlägg för kvällen, jag vill nämligen uppdatera er lite om kvällen som passerat!

Jag gjorde iordning prinsessan för sängen med bad, välling och tandborstning vid sjutiden.. hon somnade på sturt och jag skickade iväg elstofo till Milano för att hämta mat då ringer Natha mig på mobilen och ställer randomfrågor om vad vi gör, vad vi ska göra osv jag svarar glatt att Emilia somnat för kvällen och att jag sitter i soffan och väntar på Stoffe som är iväg och hämtar pizzan! Hon skriker då rätt ut att jag ska ringa upp honom och avbeställa pizzan och det ögonaböj, jag konstaterar att det är alldeles försent då jag vet att han redan är på väg hemåt och hon skriker bara att hon skiter i det och att jag ska ringa honom ändå DIRR! Sen slängde hon på luren i örat på mig och så var det med det, jaha? undrar ni säkert.. Jo jag ska fortsätta.. plingplong instormandes kommer Jonas och Natha med två fulla ICA påsar fullproppade med go´saker och hack i häl har dom sina fyrbenta sötsaker =D

Jag och Natha tog plats i köket för att laga tacos medans helan och halvan for iväg för att hämta birabirabira bärsbärsbärsen :P Dom kom tillbaka precis i tid för att bara slå ner stjärtan och hugga in på ett dukat tacobord och alla blev mätta och belåtna, blev lite alkohol både till mat och efterätt som bestod av Jordgubbar och grädde.. MUMS! :P det blev mycket skratt och skitsnack vi hann såklart även med en välbehövd kaffe innan Natha blev sugen på ett varmt bad och dom begav sig hemåt. Nu sitter vi här och kan konstatera att dom lämnat oss med morötter och dip samt en jävla massa alkohol, dipen o morötterna lär få passa sig medans dom stackars ölen och ciderna får ta plats bredvid vindunken Ninn3an lämnade för x antal veckor sedan då hon var här :D Med andra ord så förtär vi inte allt för mycket alkohol under detta tak men tickotack ändå det kan alltid vara bra att ha ett litet lager! Inser ganska snabbt att vi behöver en tur till Willys och fylla upp kyl och frys lite då 90% av innehållet nu består av just alkohol och för att vara en familj som inte är så förtjusta i just den drycken så känns det lite halvdant.  Så på schemat för imorgon står nu en trip till Willys för storhandling efter det ska jag fråga min kära mor om lillskruttan får sova hos henne för att jag och Stoffe blev nämligen bjudna på fest imorgon och det skulle nog vara ganska kul att få komma iväg lite och släppa allt tillsammans för en stund, vi får se hur det blir jag är ju en liten torris så det blir nog inge av iaf! Vi får som sagt se..

Vill iaf tacka Natha och Jonas för en finfin kväll, nu kryper jag till kojs för att som vanligt somna till ljudet av min älskade dotters oskyldiga och underbara andetag!


Godnatt världen <3

Fredag hela dagen..

.. Och kvar i Sverige blev man! Det var ju ganska tråkigt men samtidigt ganska skönt, känns som det har varit mycket fläng hit och dit på sistone och jag har varit borta mycket mer än vanligt från min älskade lilla ögonsten som nuförtiden är mer vild än en bunstig ko haha! Tråkigt att vi inte kom iväg med tanke på att vi faktiskt ställt in oss på det och det hade varit roligt att åka iväg och se hur bra allt vi tränat skulle funkat när det väl gällde. Det var också ganska bra för att en av våra spelare skadade sin rygg i torsdags och såvitt jag vet fortfarande lider av värk och får käka tabletter, stackars! Krya på dig Frida.


Min dag har därför spenderats med mor min och vi har tagit en promenad i Hallsta city sedan blev det några timmar på fiket tillsammans med Anna-mia och Erik. (Emilias kusinvitamin) Nu sitter jag i soffan och kollar på Kriminellt på tv4 Fakta och roas av Emilias galna upptåg när hon river runt högt som lågt, det är inte bara positivt när dom små liven lär sig saker vill jag lova, allra helst inte när dom kan ta sig dit dom vill och sätta sig upp själva haha, värre lär det ju bli när hon börjar ställa sig upp själv och allra helst när hon börjar gå hujeda mig säger jag bara!

Nu ska jag slänga mig på golvet och leka med min prinsessa men ni får ha en bra helg osv :)



Pusskram

Blablabla

Jag har ingenting speciellt att skriva om men vill ändå göra ett inlägg bara för att typ!


Denna veckan har för det mesta spenderats med en gammal nybekant vän som kommit att blitt en kär vän på kort tid! Och ultimat är ju ändå att hennes karlakarl och min muskarl har funnit varandra som handen i handsken typ om inte bättre.. Den ena av dom är värre än den andre och dom är nog utan att överdriva tamefan kära i varandra! Jag och Nathalie får glatt betrakta oss själv som andra andrahälften när vi umgås haha =D Och bättre ändå är ju att dom har en liten dotter på 13 månader så även Emilia har en vän att röja loss med.. OCH tror ni inte på FAN att dom även har en nästintill kopia av vår kära Nemo samt en till doggydogg?! hahaha det kan fan inte bli mer spegellikt alltså, jag har sagt det förr o jag säger det igen det är nästan så jag blir mörkrädd så lika är vi allesammans! Det är sjukt kul samtidigt som det kan vara ganska tröttsamt när det gäller vissa speciella saker!


Annars i veckan har vi pumpat CS som vanligt varje kväll i hopp om förbättring inför helgens bravader som kommer att utspelas i Kiev Ukraina det ska bli sjukt kul men samtidigt väldigt jobbigt att vara i ett annat land och så pass långt ifrån min ögonsten :/ kan ju knäppa händerna och be till högre makter om att vi har turen på vår sida och kammar hem skiten så jag kan köpa någe fint till min vackra Emilia när jag kommit hem :) Jag ska hålla tummarna och hoppas på all tur i världen och jag tycker att ni ska göra detsamma för vår skull! :D


Nu kallar John Blund och jag ska smyga in i sovrummet och somna sött till Emilias underbara andetag! Sov gott <3


Counting down

Yaman! Räknar ner dagarna tills vi sitter på arlanda och inväntar påstigning av planet som kommer att ta oss till kiev och ett efterlängtat LAN - event! Helgen som nyss passerat oss spenderades tillsammans med alla goa uF människor och det innefattar allt från spelare till coaches till crew, GULD helg med andra ord! Tickotack för helgen alla inblandade.

Har precis slutat spela för kvällen, det gick väl inte speciellt bra.. och som den dåliga förloraren jag är (trots att vi inte förlorat men lik förbannat spelat kässt) sitter jag här och känner mig som en överkörd snorkråka på malaysia med hiv i varenda del av hjärnan! BU för mig alltså, jag vet ni tänker GET A GRIP. Jag kör en slash ignore och fortsätter sura!!!!!!


Dock ska ni slippa läsa mer om det! Vi hörs xD

Tiden rinner iväg...

Och min älskade ögonsten är idag (läs 8 april) hela åtta månader "gammal" och det är helt sjukt alltså! Jag trodde inte för något i världen det skulle gå riktigt så här fort när folk uppmanade mig till att ta vara på tiden med min lilla bebis för att det minsann går fort.. Jaja tänkte jag och ryckte på axlarna, klart jag ska ta vara på tiden... Det har jag visserligen gjort också men hujeda mig vad tiden gått! Det går fort när man har roligt, verkligen! Så nu är det ju konstaterat om nästan exakt fyra månader blir våran dotter ett helt år och jag kommer även den dagen stå med hakan i golvet och klia mig i huvudet och undra vart det föregående året tagit vägen.


Just nu ligger min lilla prinsessa på golvet och krälar omkring, stannar upp ibland och krystar utan dess like.. jajjemensan hon gör nummer två och hon är så himla söt :D Hon är även väldigt trött så emellanåt lägger hon ner sitt lilla huvud på armarna och vilar litegranna!


Idag är det dags för ännu en uF träff, denna gång blire byoc i uF huset och jag tror det kommer bli maxat =D Dock kommer jag vara fylld av ständig oro över att Emilia kanske saknar mig så det gör ont och behöver mig mer än något annat.. men det är ju nått man måste lära sig släppa! Jag menar hon har ju faktiskt en pappa också som mer än gärna vill vara med Emilia själv och visa att han verkligen klarar av det.

Nu börjar lilldamen tröttna här nere så jag ska torka lite skit från rumpan på na sen slänga henne i säng o rycka tag i dammsugarn! HÖÖÖRS <3


Ja må han leva..

Inleder med att skriva Grattis & Grattis!
Dessa gratulationer tillägnas inga mindre än min lillebror Sammy som idag fyller 22 år samt min andra andra hälft´s (Ninni) lillebror Christofer som i sin tur fyller ett år yngre dvs 21. Grattis & Grattis igen hoppas ni båda haft en ypperligt bra dag =)

För att kallas långhelg har denna helg varit alldeles för kort om ni frågar mig! Iofs så tycker jag att tiden överlag går i ultrarapid fart och jag börjar hamna lite på efterkälken känner jag.. Med både det ena och det andra men framför allt med mig själv, jag kommer på mig själv med att aldrig stanna upp och faktiskt unna mig själv en tanke eller två. Vem är jag? Vem vill jag vara? Vilka mål har jag med livet? Vad vill jag? Vad vill jag inte? Varför? Vad? När? Hur? Det enda jag vet just nu utan att tveka är att jag har världens underbaraste dotter och att få stoltsera med att jag är hennes mor det är ULTIMAT! Finns ingenting bättre än du Emilia, som jag sagt så många gånger förr: Känns inte som om älska räcker till men i brist på större ord så får jag finna mig i att säga gång på gång att jag ÄLSKAR dig! Mammas stolthet.


Idag har vi haft en slappar dag, men det behövdes för allas del då Stoffe går tillbaks till jobbet imorn och jag och Emilia ska fara och flyga från lugnet i Hallstahammar till Västerås och sedan vidare till Eskilstuna. Vi ska nämligen hälsa på min kära kusin och hennes underbara dotter för att sedan åka till Emilias faster och hälsa på henne också det kommer bli en fartfylld dag och jag ser fram emot den, ja jag ser fram emot den så pass mycket att jag ska gå o lägga mig i tid ikväll och med det tackar jag för mig och hoppas att ni haft en bra påskhelg!


Ta hand om varandra och glöm för guds skull inte att ta hand om er själva! <3


Solen skiner..

himlen är blå ååååå vad det är skönt att leva då!


allra helst om man fick vara utomhus och njuta av solen och den vackra atmosfär den bär med sig. Nu är läget som så att Stoffe, proofen, mamma och Nemo är ute o glassar i det fina vädret.. jag skulle mer än gärna göra dom sällskap men jag får glatt sitta här inne framför den rosa faran och surfa tills min lilla dam behagar att slå upp dom blå, hon ligger nämligen o sover middag och självklart idag av alla dagar ska hon sova en sån där megamonstersuperduper lång middag! BUT WHY?  Yaya det är bara att vänta, jag lever inte mitt liv efter mig längre jag lever mitt liv efter min älskade dotters behov och det gör jag med glädje! Fast i hemlighet så sitter jag o funderar starkt på om man kanske skulle nysa JÄTTE högt så hon ofrivilligt kanske vaknar o inser att hon inte behöver mer skönhetssömn just för tillfället ;D Men jag får låta bli.. hon vaknar när det är dags hoppas bara på att det blir innan vi ska skjutsa hem proofen för annars blir det ingen sol för min del.


Efter vi har skjutsat hem proofen ska vi åka o äntligen få träffa våra kära vänner Camilla och Patrik! Det var alldeles för längesen nu men det kan ju också vara ganska positivt då vi kommer ha massor att prata om.. Men sen får vi ta oss i kragen o se till att det inte blir lika stora gap mellan träffarna, det är iaf vad jag tycker! Det ska iaf bli otroligt mysigt och skönt att få träffa Camilla igen, alla behöver en dos av hennes vänskap! <3


Nu ska jag gå ut på balkongen för mina chanser att komma längre ut än så är för tillfället ZERO men livet leker ändå en dag som denna.. det sprudlar värme vänskap o kärlek i min kropp! Vår och sommar jag välkomnar er!


EN BAMSEKRAM TILL ER ALLA! GLAD PÅSK =)

Christina EMILIA Elisabeth Jonasson

Goddag!


Tänkte jag skulle skriva några rader om min älskade dotter och uppdatera lite om hur det går för henne med allt vad det kan vara som försigår just för tillfället.

Just för tillfället så ligger hon o trynar sött i sängen och pappa stoffe ligger bredvid i vår säng o väcker dom döda i gravarna här på kyrkogården bredvid med sina sjukt monsterliknande snarkningar! Stackars barn som får sova där inne, fast å andra sidan så stör det nog inte speciellt mycket eftersom det har varit så ända sen hon kom till världen så hon är med andra ord ofrivilligt van. Idag är vi bjudna på badkalas av min brorsas äldsta dotter så om ca en halvtimma så bär det av mot Vallmobadet. Emilia älskar att bada, spelar ingen roll om det är i badbaljan som för övrigt är för liten för henne eller om det är i en bassäng allt vatten e skoj! Hon tycker även om att duscha tillsammans med mamma och det är nog bland det mysigaste som finns.

Emilia är snart 8 månader gammal, ja jag vet! HELT SJUKT. Men så är fallet iaf och det är underbart att få äran att skryta med att man är mor till en sådan vacker och underbar skapelse som hon är, jag kan inte vara mer lycklig att jag har dig min älskade skatt! Hon är så duktig min lilla/stora tjej hon "pratar" konstant hela tiden, aldrig är hon tyst.. tom när hon sover så gnyr hon och det är UNDERBART! Finns nog ingenting som ger mig mer ro i kroppen än att ligga bredvid henne och höra hennes andetag och mysiga gnyfasoner, bästaste bästa. Hon håller på att försöka ta sig framåt hennes krypteknik fungerar sisådär om ni frågar mig, det är nämligen så att hon drar sig framåt sakta men säkert när hon har kommit en bit ställer hon sig i krypställning och gungar tillbaka och vips så är hon på ruta ett igen och blir flyförbannad för att hon inte tagit sig någonstans.. haha stackars liten prinsessa! Men inom en snar framtid tippar jag på att hon ska ha listat ut någon bra teknik som gör att hon kan ta sig från punkt A till B! Allt har sin tid :)


Jag skulle kunna sitta o skriva hur länge som helst om min ögonsten men ni skulle nog tröttna på att läsa och jag har tyvärr inte tid att trötta ut era ögon längre för nu blir det till att packa badväskan och väcka dom två liven som ligger o snusar!

Efter badet ska vi även åka o hämta Stoffes kompis Proofen o när vi kommer hem så ska förmodligen jag och Nathalie göra byn/stan osäker i sällskap av en flaska minttttutuutuu o kanske andra gosaker också! =D hoopppas!


GLAD PÅSK O ALLT SÅNT <3

drrtdrrt

Hejhejhallå!


Jag råkar veta att Ninni är hos sina föräldrar i Strömstad & gissar på att dom sitter o pimplar vin med grannen Mimmi ass we speak så jag passar på att slänga iväg ett inlägg! 

Jag har ju faktiskt lite att berätta om vad som händer o sker i mitt liv o vardag, kan ju börja med att gratulera samt ge mig själv en hejdundrandes klapp på axeln för att jag tagit mig i kragen o inte bara sökt jobb utan även fått jobb =D YEEEY! Dock tror jag att det var mycket tack vare min kära storebror som rekommenderat mig så jag vill även tacka honom, tickotack kära du! För er som inte vet så har jag alltså fått sommarjobb på inte mindre än ICA-Lagret i Västerås, helt underbart och om jag har fått rätt uppfattning av människorna där samt arbetsuppgifterna o stämningen så kommer jag stormtrivas o verkligen ge järnet o hoppas på en tillsvidare anställning, det hade verkligen inte varit helt fel- Så ni som hållt tummarna hittills kan ju fortsätta o hålla en liten tumme typ sisådär hela sommaren o lite till så jag kanske kan ha turen att få en riktig anställning.. Dock så tror jag att efter sommarjobbet så hänger det nog mer på prestation o vilja samt utfört arbete än på tur men lite extra tur är ju aldrig fel! Tack också till alla som grattat mig till jobbet, ni är ju härliga!

Jag har varit slarvig med att höra av mig till min kära vän Camilla o det vill jag be om ursäkt för men du förstår nog varför nu när vi pratat litegrann o vi får ju prata av oss ännu mer när vi ses vilket förhoppningsvis blir ganska snart! Puss på dig!


Nu har jag iaf uppdaterat en aning o imorgon får det helt enkelt bli ett inlägg om min lilla ack så stoooort älskade dotter! <3


Godnatt :)

Under construction

Yoyoyo!

Glad påsk & allt därtill...


Tänkte bara slänga ett stooort
tack till Ninni som kämpar på o pillar o trixar med att koda min blogg, eftersom jag inte vågar logga in utifall Ninni e inne o råka pajja nått för henne så kommer jag att hålla mig undan ett tag, men fäll inga tårar cuz : I´LL BE BACK!


UNDER CONSTRUCTION!



RSS 2.0