Godkväller!

Är inne på andra veckan av mitt "sommarlov" innan sommarjobbet startar for real och det känns som om dessa två veckor går i en ohygglig fart! Har ändå haft mycket att göra dessa fartfyllda dagar som jag haft ledig sedan inlärningen på ICA. Och jag kunde inte tacka allt för mycket för det underbara vädret som moder natur valt att bjuda på dessa lediga dagar =) För en gångs skull har jag haft tur, kan ju iofs hoppas på att vädret håller i sig även när jag börjar jobba igen då jag jobbar 2-skift och kommer ha ganska mycket tid både på för och eftermiddagarna att njuta ute i solen! Dom här senaste dagarna har man hunnit med ganska mycket.. Det bar av till el stockholmo i torsdags eftermiddag för att avnjuta några underbara dagar tillsammans med min Ninnz och hennes karlakarl som fyllde hela 30 bast igår (läs måndag) han är med andra ord gammal som gatan och det konstaterade även han då han satt i soffan med ungefär ett 40-tal ballonger flygandes omkring sig. Hans egna ord: "Jag är gammal, gammaaaaaal... gammalgammalgammaaaaal!" Jag och Ninni tittade på varandra och viskade lätt mellan tänderna : "På pappret kanske." Muhaha =D Living the dream eller hur Yongdum! Vi firade gamräven i lördags tillsammans med barndomsvänner, arbetskamrater och inte minst Inet människor, det var med andra ord en salig blandning av människor och det bjöds på grillad kyckling filé med hemmagjord potatissallad och till det fick man svalka strupen med alkohol i olika sorters form och smak =D För att göra oss kvitt med kilona vi lagt på oss under middagen så spelade vi kubb samt tog fram basebollträna och gav oss in på att spela brännboll vilket var helvetiskt kul och jag o Ninni var såklart i det vinnande laget, Ninni bidrog med ganska mycket vindrickning och jag slog en homerun och sprang mitt frivarv and sweet victory =D Vi gjorde fanemig laget! En utan tvekan lyckad 30 års fest enligt min åsikt och jag grattar gamle Yonge än en gång!

Och ni ska ju inte tro att jag inte utnyttjat det underbara vädret moder natur bjudit på jag har pressat på iaf 3 dagar i solen och det har gett lite resultat.. ja det tyckte jag åtminstone innan jag träffade min storebror idag, han kan dra dit pepparn inte växer med sin solbränna och mor min likaså för den delen! Jag får helt enkelt kämpa på med min bränna.

Imorgon bär det av till västerås med mor min och Emilia. Ska försöka hitta lite roligt till lilltjejen min som för övrigt inte e speciellt liten.. vi var till bvc igår (läs måndag igen) Och där konstaterades det att "lill"tjejen är 74cm lång och väger 10270g dvs nästan 10,5 kg! Ja det är ju inte konstigt att man får mjölksyra i armen nuförtiden om man säger så! Mammas älskade rultimaja. Vi får se imorgon om vi kan hitta några mysiga sommarsandaler åt hennes tjockisfötter för det är något hon behöver ha =)

Annars så är allt som det ska, huvud upp och fötter ner! Cs går galant vi står i slutändan som segrare i gruppen i ESL med unFinished samt segrande i ENC (landslaget som det så fint kallas) med Team Sweden.. Faktum är att vi precis tidigare ikväll spelat match mot Frankrike som vi hela tiden sagt skulle vara vårt tuffaste motstånd och det visade sig stämma ganska bra! Vi startade på inferno som vi förlorade ganska brontobronto, tror poängtavlan visade 16-5 eller liknande till fransyskorna när vi skrev GG för den mapen. (PINSAMT) vi fick då välja bana och valde att köra på nuke.. efter 15-15 när ordinare rundor var slutspelade väntade mr5 som vi gav oss fan på att vi skulle plocka hem och efter storspelande från inzanes sida så stod det 5-0 i sidbytet och vi kunde ganska lätt peppa oss fram till att ta den första t-rundan också.. Alltså resultat efter andra mapen 21-15 till oss.. Förlorande laget väljer karta och dom valde ganska snabbt train som tredje map och vi kände väl att det gjorde oss en tjänst då vi faktiskt spelat den en gång tillsammans tidigare och det gick vår väg den gången. Det gjorde det även denna gång då vi spelade på riktigt bra och efter sidbytet med 9-6 i vår favör kunde plocka 7 ganska enkla rundor medans vi bara tappat 2 till dom konstatera att matchen slutade med 16 rundor till vårat älskade team sweden och 8 rundor till ett förlorande ganska bittert frankrike! jag kan ju inte säga annat än BRA spelat tjejer och ZINDE till frankrike.. Fast egentligen så tycker jag inte att det är så zind men man kan ju låtsas :P Nästa match i ENC är en offline match i jönköping mot Polen och det kommer att bli sååå jävla roligt =) (Offline = öga mot öga, polackerna kommer till sverige och Jönköping för att spela en officiell match mot oss arrangerat av ENC.. Inte nog med att det ska bli skit kul att spela på LAN så får vi dessutom betalt för det och jag räknar även med en seger så ja man kan ju säga att jag ser fram emot det!


Nu blöder både gärna och fingrar på mig så nu ska jag avrunda här med att tala om för er och hela världen att Emilia är min ögonsten mitt hjärta mitt liv mitt ALLT och jag älskar henne mer än.. ja jag finner inte tillräckligt med ord eller någonting att jämnföra med! Emilia DU är kärlek <3


pfft.

Hejhejhallådagboken!

Nu var det ett bra jäkla tag sen jag skrev något här och jag känner att det kanske är dags att göra det nu!
Det har hänt ganska mycket sen sist och jag kan ju börja med att skriva att ÄNTLIGEN har jag träffat min älskade och hemskt saknade big´sis Tebbe.


Jajemensan efter nästan ett år på resande fot har hon äntligen hittat hem igen och inte nog med att hon hittat hem igen så har hon även hittat hit =) Och som jag längtat efter att äntligen få krama henne och bara vara i närheten av henne igen! Helt makalöst underbart. Med Tebbe behöver man inte göra något speciellt, man kan bara vara.. sig själv.. någon annan.. eller helt enkelt ingen alls! Jag behöver henne verkligen i mitt liv och även om hon varit borta och vi knappt pratat något på över ett år så spelar det ingen roll jag känner mig alltid trygg och säker med henne vid min sida! Hoppas på att jag ska ha råd att åka ner till götet och hälsa på henne nu när jag är ledig från sommarjobbet i två veckor :) Jag älskar dig big´sis!


Ja som sagt så e jag ledig från sommarjobbet i två veckor, det är på både gott och ont kan jag ju tala om! Det är skönt att vara hemma med Emilia allra helst när vädret är så fint som det varit idag =) Idag har jag och Emilia och mamma varit i västerås på Hälla och shoppat för Emilias presentkort som hon fick på sin dopdag.. Alltså det finns så otroligt mycket fint och om jag kunde så skulle jag nog kunna shoppa till henne tills jag hamnade i koma! Nu hade vi "bara" (INTE SÅ BARA) men iaf bara 1000 kr och jag hade inte klagat om jag hade haft en nolla till efter för då hade jag haft ännu roligare :D Hittade iaf en himla massa supersöta klänningar och en baddräkt to die for samt några strumpbyxor och hattar/kepsar av olika slag.. Och inte nog med det så fick man 10% avdrag på allt man handla om man var medlem så det såg jag till att bli och på så vis så fick jag även med mig en bikini till mig hem.. så nu ska jag och Emilia glänsa på stränder och badplatser i våra rosa trikåer tillsammans precis som bara vi kan =) Underbart!

Jag saknar dock att jobba, det är lite av en hobby för mig just nu! Riktigt kul är det och jag ser framemot att börja sen igen även om det då är på "allvar" och jag ska börja på accord! Allt handlar om packningen, men man ska inte packa om.. man ska inte stå för länge vid ett kolli och man ska göra allt i ultrarapid.. JESUS var med mig! Jag ska göra mitt allra bästa och jag har gett mig fan på att jag ska göra det BRA! Underbart ställe att jobba på, underbara människor att jobba med och underbara pengar man får för väl utfört arbete! helt enkelt UNDERBART :)


Nu har jag skrivit några rader igen.. och bli inte förvånade om ni får vänta några dagar på nästa inlägg! Jag ska dock försöka ta mig i kragen och skriva lite mer regelbundet här och uppdatera er om allt och ingenting.

Hell no! Jag glömde nästan berätta att vår älskade dotter har fått sina framtänder där uppe nu, dom är så fina så =D

Now.. off to bed! <3

RSS 2.0