Nåja..

Jag kanske inte är en hejdundrande bloggerska men jag skriver iaf något litet då och då o det får ni nöja er med =)

Jag kan väl börja med att berätta att min älskade Christoffer-robbiiiin fyllde hälften till 50 igår & man börjar nästan se dom grå håren komma fram nu haha! Nja riktigt så illa är det nog inte, men det kunde ju ha varit =P Iallafall så var min familj här & firade min älskade på hans dag.. Han fick presentkort på kläder för 2000kr sen fick han (vi) ett köksbord o så fick han massa snusk snus haha! Han var väldigt nöjd med dagen o det gör mig ännu mer nöjd.

Idag har även baby-simmet satt igång, det var helt underbart mysigt och någonting jag starkt rekommenderar alla föräldrar att göra, Stoffe ville inte bada men efter att han sett hur mysigt jag o Emilia hade det i bassängen så bestämde han sig ganska snabbt för att han bannemig skulle bada nästa söndag han också, YIPPI! <3 Emilia tyckte att det var superkul att bada, ja hon sa det inte med ord men med handling.. Ett leende från öra till öra och ett konstant plaskande övertygade mig! Supersuccé :D


Jag har inte så mycket mer att skriva om just nu, men jag tackar för mig så hörs vi snart(?!?) igen. HÖHÖ xD



I brist på större ord: Mamma ÄLSKAR dig
Emilia mitt liv! <3


14 Februari

En helt överskattad dag om man frågar mig, iaf vad det gäller alla hjärtans dag! I övrigt så är 14 februari i sig en helt ok dag eftersom denna dag för 3 år sedan förlovade jag mig med min andra hälft Christoffer samt att den 14 februari i år har vi hållt ihop i 4,5 år, ja mycket kan sägas om oss & vårat förhållande men faktum kvarstår att vi älskar varandra obeskrivligt mycket & förmodligen alltid kommer att göra det. Love conquers all eller hur är det man brukar säga? Ja jag får väl iaf hälsa mina kära vänner & trogna läsare en bamsestooor alla hjärtansdag kram o till mina allra mest speciella vänner : LalalaaaOve you!


Ja i måndags vart ju min skatt hela 6 månader gammal, tänk så fort tiden går.. det känns absolut inte som så längesen jag satt o räknade ner dagarna tills hon skulle komma ut till oss, 99... 98... 97 ja HEHE ni fattar! Jag kan inte komma ifrån känslan att jag vill ha en till liten skatt ganska snart! När man blivit skänkt en sådan gåva som Emilia så kan man inte undgå att vilja ha fler. Hon är lätt det bästa som någonsin hänt mig, utan tvekan! Jag satt med henne i knät idag som så många andra dagar o bara tittade på henne, pratade med henne o konstaterade för ungefär miljonte gången att jag helt enkelt inte kan beskriva med ord vad jag känner för henne. Jag kan säga älskar, tycker om, avgudar, håller av... ingenting räcker till för att beskriva min kärlek till henne! Och känslan av att få somna i hennes närhet & vakna i hennes närhet gör mig alldeles salig, love it! Jag kan komma på mig själv flera gånger att när hon sover middag så sitter jag bara o väntar på att hon ska vakna, jag gör ingen nytta för fem öre jag bara längtar väntar o hoppas på att något eller någon ska väcka henne snart så jag får ta upp henne o bara vara med henne! Hon har för övrigt lärt sig o sitta helt själv, utan hjälpmedel överhuvudtaget.. visst kan hon ramla någon ynka gång om hon blir överraskad av något eller så men annars så sitter hon helt utan problem o ser så liten fast ändå stor ut där hon sitter o bara är, bara är MIN våran.. vårt mirakel! Hon kämpar fortfarande flitigt med att lära sig krypa men det går sisådär, men som med allt annat så säger det väl bara swish snart o så kryper hon omkring, underbart! Christina EMILIA Elisabeth Jonasson mamma älskar dig i brist på större ord! <3


Har också en ny lineup i CS (Counter-Strike för er som inte vet) Efter mycket om&men så har vi kommit fram till att ändringar var ett måste o så fick det också bli. Vi var tvungna att låta Elin "
Skogshuggarn" Sedergren lämna truppen & sedan en tid tillbaka har våran andra unga stjärna Therese "Lillsan" Petersson varit inaktiv & är fortfarande inaktiv i laget så därför var det inte bara snack om en spelare utan två spelare, folk som sysslar med CS vet att det är väldigt svårt att hitta spelare inom femalegaming om man nu inte vill sträcka sig utanför sveriges gränser & helst av allt vill man slippa det av olika anledningar. Vi hade ju iaf turen på vår sida än en gång och våra nya spelare eller ja egentligen så handlar det bara om en ny spelare & det är Isabelle "fliCkat" Nygren som är en personlig favorit till mig, en go & glá kexchoklá tjej o en oslipad diamant.. Den andra spelaren har spelat med oss förr & ställt upp i vått&torrt o jag är så glad att hon valt att komma tillbaka o spela för uF igen & det är ingen mindre än allas vår egna favorit solstråle Frida "Ping" Lundström, jag vill hälsa er varmt välkomna & tacka för att ni tror på oss precis som vi tror på er. Detta kan bara bli bra :) Kärlek! <3


I fredags var vi även hemma hos Camilla & Patrik o hälsade på, Patrik fyllde hälften till 50.. grattis grattis igen till honom! Det var väldigt trevligt, vi har haft lite duster ett tag jag & Camilla o därav varken pratat eller setts på en månad, det var nog både bra & dåligt tror jag.. dåligt och tråkigt på så vis att det vart lite för mycket drama av en liten grej från början & bra på så vis att vi hade riktigt mycket att ta igen & otroligt trevligt när vi väl sågs. Så jag vill tacka Camilla för i fredags & gratta Patrik än en gång =)


Nu har jag bannemig gjort ett RIKTIGT bra jobb ifrån mig här, så jag ger mig själv en klapp på axeln o lovar att jag ska försöka uppdatera er så gott jag kan ;D Ta hand om er & varandra! <3

Ne nu.. är det sant?

Jajemensan! Det stämmer, ni behöver inte gnugga er i ögonen eller nypa er i armen ni är vakna o alerta jag slår på stort & skriver ett inlägg idag också. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska skriva om men jag har ingenting annat för mig då min älskade dotter ligger & sussar sött & min älskade sambo inte har kommit hem från jobbet ännu. Jag kan ju kanske tala om att Emilia håller på att lära sig sitta själv & hon är super duktig! Hon kan sitta ganska länge om hon har någonting i händerna som hon kan koncentrera sig på, då tänker hon inte på att ingen håller i henne & då går det galant! Tänk egentligen hur svårt det kan vara att bara kunna sitta själv? Att behöva kämpa så hårt för att hålla balansen. Helt otroligt!

Vi har varit på babysång idag också & träffat andra gosiga bebisar, mina gamla vänner som jag inte har träffat eller pratat med på flera år.. det var superkul att träffa dom igen :) Snart tror jag det är dags för oss att börja "hänga" lite på öppnaförskolan & träffa mer bebisar samt dra på oss lite immunförsvar (stavning)


Ja & jag vill tillägga en sak till : SNÖ SUGER jag vill ha sommar helst igår men NU går också bra ;)


Det får räcka för idag, tummen upp för mig som iaf försöker underhålla er mina trogna följeslagare! Kärlek till er från mig <3

Februari nu då!

IM BACK! :]

Ja som ni ser så har det inte varit överdrivet mycket aktivitet i denna blogg heller, men jag har en BRA anledning för en gångs skull & den lyder som så : Min rosa kärlek har varit på vift.. utlånad till bror min som styrde en sjuhelsikes 30års fest! Jajemensan jag har varit på fest, helt sjukt! Det var riktigt kul faktiskt, dum som jag är hade jag utmanat min käre bror med att jag skulle supa honom under bordet & jag hann väl inte mer än kliva innanför dörren i Borgby innan han kastade på mig ett glas bål & sen var det färdiglekt! Det blev ett par öl, cider (HERREGUD) & lite bål på det, blotta tanken på alkoholen som flödade i min kropp får min mage att vända sig ut & in fortfarande.. ja jag kan ju konstatera så här i efterhand att det var en väldigt dum idé att försöka sig på att supa någon under bordet som har ett ölsinne som en gammal viking medans jag själv som i princip aldrig dricker alkohol inte tål speciellt mycket. Det fick jag ju lida för dagen efter, ja tillochmed idag är jag bakis.. Jag är helt & hållet medveten om att det var mitt eget fel & att jag mått som jag förtjänat så här dagarna efter det kan ni skriva upp! Men det var super kul verkligen tack Tony för en riktigt trevlig fest!

Ja & sen har ju prinsessan min sovit borta för första gången, det kändes väl sisådär av olika anledningar som jag håller lite för mig själv.. men å andra sidan var det nog ganska "bra" ändå! Eller? Var det?! Tack iaf till Faster Emelie för barnvaktandet & sambon hennes också såklart :) Uppskattat!

För övrigt så har jag väl inte sådär jätte mycket att berätta om det var ju ändå inte SÅ länge sedan jag skrev & mitt liv är ju inte direkt superintressant så det här får duga for now!

Tack alla för trevligt sällskap på Tonys fest, tack Tony för en bra fest, Tack Faster för barnvaktandet & Tack till den som uppfann TREO :D Nu ska jag slänga mig i sängen & somna sött till min underbara dotters andetag, finns ingenting bättre!

Mamma Älskar Dig Emilia! <3

sov gott!


RSS 2.0