pfft.

Hejhejhallådagboken!

Nu var det ett bra jäkla tag sen jag skrev något här och jag känner att det kanske är dags att göra det nu!
Det har hänt ganska mycket sen sist och jag kan ju börja med att skriva att ÄNTLIGEN har jag träffat min älskade och hemskt saknade big´sis Tebbe.


Jajemensan efter nästan ett år på resande fot har hon äntligen hittat hem igen och inte nog med att hon hittat hem igen så har hon även hittat hit =) Och som jag längtat efter att äntligen få krama henne och bara vara i närheten av henne igen! Helt makalöst underbart. Med Tebbe behöver man inte göra något speciellt, man kan bara vara.. sig själv.. någon annan.. eller helt enkelt ingen alls! Jag behöver henne verkligen i mitt liv och även om hon varit borta och vi knappt pratat något på över ett år så spelar det ingen roll jag känner mig alltid trygg och säker med henne vid min sida! Hoppas på att jag ska ha råd att åka ner till götet och hälsa på henne nu när jag är ledig från sommarjobbet i två veckor :) Jag älskar dig big´sis!


Ja som sagt så e jag ledig från sommarjobbet i två veckor, det är på både gott och ont kan jag ju tala om! Det är skönt att vara hemma med Emilia allra helst när vädret är så fint som det varit idag =) Idag har jag och Emilia och mamma varit i västerås på Hälla och shoppat för Emilias presentkort som hon fick på sin dopdag.. Alltså det finns så otroligt mycket fint och om jag kunde så skulle jag nog kunna shoppa till henne tills jag hamnade i koma! Nu hade vi "bara" (INTE SÅ BARA) men iaf bara 1000 kr och jag hade inte klagat om jag hade haft en nolla till efter för då hade jag haft ännu roligare :D Hittade iaf en himla massa supersöta klänningar och en baddräkt to die for samt några strumpbyxor och hattar/kepsar av olika slag.. Och inte nog med det så fick man 10% avdrag på allt man handla om man var medlem så det såg jag till att bli och på så vis så fick jag även med mig en bikini till mig hem.. så nu ska jag och Emilia glänsa på stränder och badplatser i våra rosa trikåer tillsammans precis som bara vi kan =) Underbart!

Jag saknar dock att jobba, det är lite av en hobby för mig just nu! Riktigt kul är det och jag ser framemot att börja sen igen även om det då är på "allvar" och jag ska börja på accord! Allt handlar om packningen, men man ska inte packa om.. man ska inte stå för länge vid ett kolli och man ska göra allt i ultrarapid.. JESUS var med mig! Jag ska göra mitt allra bästa och jag har gett mig fan på att jag ska göra det BRA! Underbart ställe att jobba på, underbara människor att jobba med och underbara pengar man får för väl utfört arbete! helt enkelt UNDERBART :)


Nu har jag skrivit några rader igen.. och bli inte förvånade om ni får vänta några dagar på nästa inlägg! Jag ska dock försöka ta mig i kragen och skriva lite mer regelbundet här och uppdatera er om allt och ingenting.

Hell no! Jag glömde nästan berätta att vår älskade dotter har fått sina framtänder där uppe nu, dom är så fina så =D

Now.. off to bed! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0