men hallå eller!

Nu var det några da´r sen jag skrev igen så jag tänkte jag skulle ta o skriva några rader om veckan som gått.

Jag började ju arbeta i måndags och det har varit sjukt kul och samtidigt sjukt stressigt, jag sätter så höga krav på mig själv så jag vill ju gärna kunna allt o lite till på en gång men så är ju inte riktigt fallet.. Men jag har lärt mig riktigt mycket på denna vecka och jag trivs som fisken i vattnet både med arbetet i sig och med människorna som jobbar där, jag har aldrig varit med om mer hjälpsamma och trevliga människor! Jag tror detta jobb passar mig som handen i handsken och nästa vecka ska jag göra så bra ifrån mig som jag bara kan och jag ska försöka att inte skynda på allt för mycket, jag får helt enkelt skynda långsamt och hellre göra allt lite mindre snabbt och rätt än för fort och fel :) Men jag ser defenitivt en framtid på ICA lagret! Me like
Och igår på väg till jobbet så hoppade det upp en grävlingsdjävul framför bilen så det small klockan halv 6 på morgonen, jag var ganska så icke pigg så jag reagerade knappt, det vart dock en väldans smäll och bilen pajjade litegrann men föräkringsbolaget mitt betalar upp till 3000 på lagningen och det tackar vi för!
Var lite halvtråkigt att vakna imorse och inse att jag inte skulle få åka och jobba men det är ganska skönt att få vara hemma och sova ut, eller ja det _SKULLE_ ha varit skönt om jag fick sova ut men det fick jag ju inte då Emilia slog upp sina blå klockan 04.45! JIPPIIIIIIII =/ Men men förhoppningsvis så får jag sova ut imorgon för jag känner att det skulle behövas :)

Emilia min lilla prinsessa har gått och blitt smittad med ögoninflammation usch och tvi :( Stackars lilla hjärtat.. och inte nog med det så är hon både hostig och snorig också men ändå lika glad och försöker orka med så mycket som möjligt. Jag är verkligen bortskämd med att ha en helt makalöst underbar dotter.. Men jag säger som vår präst vi hade på dopet sa : Man kan inte bara skylla på föräldrarna när barnen är gnälliga och dumma, man får även hylla föräldrarna när barnen är lugna, snälla och trygga! Det blir helt enkelt vad man gör det till, självklart så är det ju till stor hjälp att barnet ifråga är snäll och go från det att de kommer till världen men jag tror ändå på att det blir vad man gör det till och det tänker jag stå fast vid!

Idag har vi varit ute på byn och kollat på när team picasso sjöng för oss, vi har även fikat med mamma och grannen sedan vart det en tupplur för mig och Emilia på ca 2 timmar och nu för en stund sedan kom vi precis hem efter att ha blivit bjudna på god grillad mat av grannarna :) En lyckad dag helt enkelt! Imorgon får vi finbesök alá Tebbe och det är efterlängtat! Jag ska ta för mig av en riktigt stooor bamsekram och hoppas på att Emilia är på bra humör när hon kommer så hon får se vilken underbar liten flicka jag och Stoffe lyckats avla fram.. trots att hon är väldigt sjuk så är hon ju som sagt en underbar stor bebis och hon är bara MIN (läs _lite_ Stoffes)

Nu ska jag faktiskt slänga mig i sängen o sova så sött..


God natten <3

=)

Hejhejhemsktmyckethej!


Har inte skrivit på några dagar och det kan bero på av det simpla anledningen att jag inte har haft tid!


Det har varit fullt upp med Emilias dop och nya jobbet mitt som jag påbörjade med introduktion i fredags...


Jag kan ju börja med att tacka alla underbara människor som förgyllde Emilias dopdag med sin närvaro samt tacka för alla obeskrivligt fina, omtänksamma och nödvändiga gåvor Emilia fick ta emot denna helt fantastiska dag.. Vi är lyckligt lottade som har er alla i vårat liv och skulle inte för något i världen vilja gå miste om någon av er! <3 Vi hade även riktigt tur med vädret, trodde jag skulle svimma när termometern visade 24,6 grader i skuggan.. Emilia är värd det bästa och allt vad det innebär och det är precis vad hon får!


Och nya jobbet ja, började i fredags med en heldag av information och introduktion teoretiskt i form av många timmar inefattande att skriva på olika former av kontrakt samt information av olika människor om olika arbetsområden. Vi fick även göra ett prov på truck och iom att jag fick mitt lilla gula kort så e jag grön på det teoretiska planet vad gäller truckförandet! En lyckad dag trots att jag innan lunch höll bokstavligt talat på att somna. Idag började då mitt första "riktiga" pass.. Klockan 05.50 mötte jag upp Kika som stod och väntade på mig för att visa mig till faddertavlan när jag skulle träffa min alldeles egna lilla fadder, skulle ha haft en jakob men fick en Daniel! Inte mig emot då Daniel (Danne) är en av dom skönaste människor jag träffat på länge, ja alltså varenda en jag träffade under dagen på ICA e helt makalöst trevliga människor och jag kan inte sluta förvånas över hur trevliga människor kan vara. Danne tog mig under sina vingar och dagen swishade förbi, jag hann med att gå rundvandring på lagret, vilket är 7 km stort(SHissseeS) Körde truck och klarade av tre ordrar, det gick bra tror jag.. Danne vågar väl inte säga nå annat, han råkade nämligen visa mig vem jag skulle vända mig till om jag ville klaga på hans vägledning så jag har honom i ett järngrepp ;D Muhaha! Nä men skämt o sido så trivs jag redan som fisken i vattnet och jag tror att jag kommer att trivas mer o mer för varje dag som går, detta är nog ett klockrent jobb för mig det tror jag, utan tvekan!

Så jag vill TACKA min älskade storebror Tommy som hjälpte mig att få in foten på ICA  =) GULD VÄRD!


Nu ska jag ta en efterlängtad dusch sen slänga mig i säng för att somna sött och vakna upp till morgondagens bravader! Sov gott o ta hand om er <3

ÖÖÖH!

SHIT.. jag ska ARBETA imorgon!! Helt sjukt... hur ska det gå? Bara bra förhoppningsvis, detta fixar jag....... no shit! Nervositeten flödar. Ska försöka få mig lite sömn så lika bra o slänga huvudet på kudden nu o blunda och hoppas på att john blund vill ta mig med storm!


Imorgon kommer även min älskade NINNI till mig! Helt underbart, det finns inget bättre! Bra dag imorgon alltså..


Godnatt! <3


Goddagensdagen!

Här sitter jag.. har för en stund sen stängt ner den stationära datorn efter en kväll av Counterstrike spelande i form av pcw med både Landslaget som det så fint kallas samt med egna laget följt av match mot Norge i ENC vilket resulterade i vinst och 3 poäng till oss.. det tackar vi för :D TYTY!


Idag har vi haft besök av min kära kusin och hennes underbara dotter Olivia, det är alltid lika trevligt att få besök och besöka dom vi brukar försöka se till att ses en gång i veckan men det har varit ganska stora gap mellan våra senaste träffar och fler gap lär det bli då jag börjar jobba på fredag.. Men som sagt lika trevligt ändå när vi väl ses igen! Och iofs så kommer det inte dröja länge tills nästa träff för på lördag kommer dom tillbaka till Svedvi för att vara med på Emilias dop.

På tal om Emilias dop så är morgondagen fullspäckad med utflykter tillsammans med min kära mor för att inhandla allt vad som kan tänkas behövas till dopdagen och fikat efteråt. Så imorgon bär det av till västerås och hälla för lite hällashopping ;D


Nu ska jag stänga av inför eurovisionsongcontest skiten och gå o borsta gaddarna mina för att sedan gå på date med john blund, ska även försöka få med mig min andrahälft som har tokslocknat på soffan!


Vi hörs!!!!! <3


Long time no seen!

Tjuliluuulu bloggen ;)


Det var ett tag sen jag skrev nu, det är konstaterat! Så jag passar på att skriva några rader medans jag laddar upp några av flera hundra bilder som togs under våran tripp till Ukraina och Kiev. Ja det har väl hänt både det ena och det andra sen sist jag skrev och det innefattar då ukraina samt våran roadtrip till Karlskrona och Lillsan :) Jag orkar inte ge mig in på att skriva utförligt om dessa resor då jag börjar bli lite trött i ögat och några rader inte räcker till för att beskriva allt vi hann med.. men jag kan avslöja att det inte gick vidare bra för oss att spela i kiev däremot hade vi många andra moments of glory så som Elin på dansgolvet på efterfesten och Ninnis flygresa dit m.m =D

Resan till Karlskrona och Lillsan vart pangboompå, inget planerat utan det blev bara av och det kunde ju inte blivit bättre än på självaste flickans (läs en dag i efterskott) födelsedag :) Vilken present va! Det blev träff med hennes underbara föräldrar samt pojkvän, vi fick även träffa Bossebus. (hunden) Övernattningen på scandic var ett faktum och trevligt som bara den hade vi.. Ninni blev fullast som alltid och fick därmed icke sova i vårat hotellrum utan mellan Macze och Ibbe i deras rum! Lika glá för det var hon, men gladast var nog jag som fick en hel säng för mig själv ;D


Jag får skriva mer utförligt någon annan dag om jag orkar det..


Jag har varit borta mycket från min älskade dotter nu på senaste och det märks, dom fyra dagarna jag var borta då vi var i ukraina hade det hänt inte bara en utan flera saker på, min älskade har lärt sig krypa på riktigt nu, så hon slipper dra sig fram över golven.. Hon går själv med sin läragå vagn och klättrar på tamefan allt, jag hade inte riktigt insett förräns nu att det händer saker hela tiden med lilldamen eftersom jag alltid varit där.. Nu kommer jag dock inte vara där hela tiden för fredag denna vecka är första dagen på mitt sommarjobb, jag är kluven.. vill jobba men vill samtidigt vara hemma med Emilia! Men jag tror detta kommer gå finfint och jag är supertacksam för den helt sjukt perfekta anställning min bror hjälpt mig skaffa i sommar! Dock är det ett STORT minus att om det skulle komma på fråga om att vi skulle få en sista minuten invite av någon anledning till ESWC Så blir jag hemma :( DET SUGER men livet är inte alltid rättvist, nää långt ifrån!


Det blev ett ganska långt inlägg iaf, nu ska jag ta o tagga alla bilder jag lagt upp! Sen ska jag tagga mig själv till de_bed. Sov gott allesammans <3


RSS 2.0